23g neula

By | 9 marraskuun, 2023

23g neula on ohut neula, jota käytetään erilaisissa lääketieteellisissä toimenpiteissä, kuten verinäytteiden otossa ja lääkkeiden injektoinnissa. Tämä neula on erittäin ohut ja siinä on pieni halkaisija, mikä tekee siitä ihanteellisen tarkkuutta vaativiin toimenpiteisiin.

Yleisimmin 23g neulaa käytetään verinäytteiden otossa laboratoriotestejä varten. Sen ohut kärki mahdollistaa verenottoon tarvittavan pienen reiän ihoon, mikä vähentää potilaan epämukavuutta ja kipua. Lisäksi ohut neula mahdollistaa tarkan verinäytteen otteen, mikä on tärkeää oikeiden diagnoosien tekemisessä.

23g neulaa käytetään myös lääkkeiden injektoinnissa erilaisissa lääketieteellisissä toimenpiteissä. Sen ohut kärki mahdollistaa lääkkeen tarkan annostelun ja vähentää kipua pistokohdassa. Lisäksi ohut neula vähentää riskiä vaurioittaa ympäröiviä kudoksia, mikä on erityisen tärkeää herkillä alueilla, kuten kasvojen ja kaulan alueella.

23g neula on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä terävän ja kestävän. Neula on myös steriili ja kertakäyttöinen, mikä varmistaa turvallisen ja hygieenisen käytön jokaisella kerralla.

Vaikka 23g neula on ohut, se on silti vahva ja kestävä riittävästi erilaisiin lääketieteellisiin toimenpiteisiin. Neulan pistosvoima on riittävä, jotta se voidaan työntää ihoon ja kudoksiin vaivattomasti.

Kaiken kaikkiaan 23g neula on tärkeä ja hyödyllinen työkalu terveydenhuollon ammattilaisille erilaisten lääketieteellisten toimenpiteiden suorittamisessa. Sen ohut ja terävä kärki mahdollistaa tarkan ja vähäkivulisen toiminnan, mikä tekee siitä ensisijaisen valinnan monissa lääketieteellisissä tilanteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *