30g neula

By | 1 lokakuun, 2023

30g neula on pienikokoinen ja ohut neula, jota käytetään usein lääketieteellisissä toimenpiteissä ja injektioissa. Neula on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen halkaisija on vain 0,3 millimetriä, mikä tekee siitä erittäin tarkan ja kivuttoman neulan käytön mahdolliseksi.

30g-neula käytetään yleisesti insuliinipistoksissa diabeetikoille, joille insuliinin asettaminen verenkiertoon on tarpeen. Koska insuliinin annostelu on tarkkaa ja pienet määrät on joskus tarpeen, 30g-neula on sopiva vaihtoehto tähän tarkoitukseen.

Lisäksi 30g-neulaa voidaan käyttää myös muiden lääkkeiden injektointiin. Esimerkiksi verenohennuslääkkeiden annostelu saattaa vaatia tarkkaa ja ohutta neulaa.

30g-neulan ohut koko auttaa vähentämään kipua ja epämukavuutta injektioiden aikana. Pienen halkaisijansa ansiosta neulan lävistys iholle tapahtuu nopeasti ja helposti. Tämä tekee injektiosta huomaamattoman ja vähemmän kivuliaan potilaalle.

Lääketieteellisissä toimenpiteissä, kuten verinäytteenotossa, 30g-neulaa voidaan käyttää myös pienille ja haurailla suonille, joissa perinteisemmät ja suuremmat neulat saattavat aiheuttaa vaurioita tai vaikeuksia verenkeräyksessä.

Vaikka 30g-neula on pienikokoinen ja ohut, se on kuitenkin yhtä turvallinen ja tehokas kuin suuremmat neulat. Neula on steriili ja sitä valmistetaan vastaamaan tiukkoja turvallisuusstandardeja.

Koska 30g-neulan käyttö vaatii tarkkuutta ja voi olla hankalaa joissain tilanteissa, monet valmistajat tarjoavat apuvälineitä neulan asettamiseen ja annostelun varmistamiseen. Esimerkiksi insuliinikynät voivat sisältää 30g-neulan ja helpottaa annostelun tarkkuutta sekä käyttömukavuutta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 30g-neula on pienikokoinen ja ohut neula, joka soveltuu erinomaisesti lääketieteellisiin injektointitoimenpiteisiin, kuten insuliinipistoksiin. Neulan ohut koko vähentää kipua ja epämukavuutta potilaalle, samalla säilyttäen neulan turvallisuuden ja tehokkuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *