sukkelat sakset porvoo

By | 3 lokakuun, 2023

Porvoon kauniissa vanhassa kaupungissa sijaitsee erikoinen kulttuurikohde, Sukkelat Sakset. Tämä mielenkiintoinen paikka on monipuolisuutensa ansiosta suosittu vierailukohde niin paikallisille kuin turisteillekin.

Sukkelat Sakset on yhdistelmä kampaamoa, taidegalleriaa ja kahvilaa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kokonaisuuden. Paikan omistajana toimii taidemaalari ja kampaaja Anna Aaltonen, joka on luonut tästä paikasta todellisen taiteilijan keitaan.

Kampaamossa asiakkaat voivat nauttia rentouttavasta hiusten leikkauksesta tai upeasta kampauksesta, samalla ihastellen galleriassa esillä olevia taideteoksia. Anna Aaltonen on tunnettu taideteoksistaan, joita voi nähdä laajalti ympäri Suomea ja ulkomailla. Hän halusi kuitenkin luoda paikan, jossa taide ja kauneudenhoito kohtaavat – ja näin syntyi Sukkelat Sakset.

Galleriassa on esillä vaihtuvia näyttelyitä eri taiteilijoilta, joista monet ovat paikallisia tekijöitä. Taideteokset kertovat tarinoita, herättävät tunteita ja tarjoavat katsojilleen näkökulmia maailmaan. Monet asiakkaatkin tulevat paikalle juuri taidenäyttelyiden vuoksi, mutta samalla he saavat myös palveluja kampaamosta ja kahvilaosastolta.

Kahvila tarjoaa herkullisia leivonnaisia ja tuoreita juomia. Kahvilan puolella voi istahtaa rauhassa nauttimaan kupposen kuumaa tai herkutella tuoreilla leivoksilla samalla kun ihailee taidegallerian teoksia. Kahvilassa on usein myös pienimuotoisia tapahtumia, kuten runoillan tai musiikkiesityksiä, jotka luovat tunnelmaa ja kutsuvat ihmisiä viettämään aikaa tässä ainutlaatuisessa paikassa.

Sukkelat Sakset on myös tunnettu rentouttavasta ja lämminhenkisestä ilmapiiristään. Asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja viihtyvänsä tässä taidekampaamossa. Anna Aaltonen haluaa tarjota asiakkailleen enemmän kuin vain hiustenleikkuuta – hän haluaa tarjota arjen piristystä ja inspiroida ihmisiä taiteen avulla.

Sukkelat Sakset on varsinainen helmi Porvoon kulttuuritarjonnassa. Se yhdistää luovan taiteen ja hienostuneen kauneudenhoidon tavalla, joka on inspiroiva ja miellyttävä. Paikka houkuttelee niin taidenälkäisiä kävijöitä, hiustenhoidon tarpeessa olevia asiakkaita kuin kahvikupposen äärellä juttuseuraa kaipaaviakin. Laita Sukkelat Sakset vierailulistallesi seuraavan Porvoon reissun yhteydessä, ja anna sen imun viedä sinut mukanaan vieraanvaraiseen ja taiteelliseen maailmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *